Sizinle Paylaşmayı Seviyorum , veee diyorum ki
PAYLAŞMAK GÜZELDİR …… HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR , İNSAN PAYLAŞTIKÇA ARTAR.

15 Haziran 2013 Cumartesi

İNADINA UMUT DOLU BİR TEBESSÜMLE UYAN.. GÜN - AY - DINN

UMUT..Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar... Ama çiçekler açmaya hep devam eder.Umut oldukça her yeni gün , Yepyeni mutluluklar için başlangıçtır …….İNADINA UMUT DOLU BİR TEBESSÜMLE UYAN.. 
GÜN - AY - DINN







10 Haziran 2013 Pazartesi

GÜNÜMÜZ - HAFTAMIZ AYDIN OLSUN..

ŞİDDET-KİN-KİBİR-KÖTÜ NİYET ' DEN UZAK  SAĞDUYU - ANLAYIŞ - BARIŞ - SEVGİ - UMUT - HUZUR - MUTLULUK - İNANÇ - ŞANS - AŞK DOLU BİR HAFTA OLSUN .... GÜNÜMÜZ - HAFTAMIZ AYDIN OLSUN..




5 Haziran 2013 Çarşamba

MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Farkında Olmalı İnsan….. Bir Damlacık Sudan Nasıl Yaratıldığını, Anne Karnına Sığarken Dünyaya Neden Sığmadığını, Ve En Sonunda Bir Metre Karelik Yere Nasıl Sığmak Zorunda Kalacağını …Şu Çok Geniş Görünen Dünyanın, Ahirete Nispetle Anne Karnı Gibi Olduğunu . Henüz Bebekken 'Dünya Benim!' Dercesine Avuçlarının Sımsıkı Kapalı Olduğunu, Ölürken De Aynı Avuçların 'Her Şeyi Bırakıp Gidiyorum İşte!' Dercesine Apaçık Kaldığını ….Ve Kefenin Cebinin Bulunmadığını Fark Etmeli....CAN YÜCEL
Allah’ın Farkında olarak yaşamamız için bizlere bahşettiği hayatımızda ;  Soframız afiyetli, paramız bereketli, kararlarımız isabetli, yuvamız muhabbetli, kalbimiz merhametli, bedenimiz sıhhatli , Fikrimiz /vicdanımız ve İrfanımız Hür olsun.
Allah'ın rahmeti, bereketi bizimle olsun, güneşimiz hiç solmasın, yüzümüz - yarınımız aydınlık olsun , dualarımız kabul olsun. 
MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN